5. októbra 2024 Britax-new collection

Britax-new collection

Predstavujeme tri nové kolekcie: Classic, Style a Lux

S potešením oznamujeme príchod novej kolekcie Britax Römer pre rok 2025, ktorá prináša najnovšie trendy v oblasti bezpečnosti, dizajnu a komfortu.

Objavte nové funkcie a dizajny najobľúbenejších autosedačiek – Baby-Safe Pro, Advansafix Pro, Dualfix Pro, Dualfix Pro M a Dualfix 5Z.

Zároveň predstavujeme dva nové modely, Kidfix Pro a Kidfix Pro M, ktoré vychádzajú z najbezpečnejšej generácie Kidfix i-Size.

Kolekcia STYLE osloví rodičov, ktorí hľadajú dokonalú rovnováhu medzi dizajnom a funkčnosťou. Kombinácia látok s rôznymi textúrami, vrátane priedušnej sieťoviny, dodáva nielen moderný nádych, ale zaisťuje aj optimálnu cirkuláciu vzduchu. Štýlové modely sú dostupné v šiestich trendových farbáchCarbon Black, Harbor Blue, Night Blue, Dusty Rose, Teak a Mineral Grey.

Kolekcia LUX spája modernú eleganciu s prémiovým dizajnom. Tri prémiové látky v harmonických tónoch zdobia elegantný hviezdny reliéf a koženkové detaily. Táto kolekcia je vyrobená z udržateľných a recyklovaných materiálov vrátane inovatívnej morskej vlny.

Táto kolekcia  je rozšírená o 2 nové farby Linen Grey a Warm Caramel, ktoré nájdete v obľúbenom kočíku SMILE 5Z a vo vybraných autosedačkách – Advansafix Pro, Baby-Safe Pro, Kidfix Pro, Dualfix 5Z, Dualfix Pro M, Dualfix Pro.

Kolekcia Lux sa dodáva v štyroch módnych farbách – Soft Taupe, Urban Olive, Linen Grey a Warm Caramel.

Kolekcia CLASSIC je určená pre rodičov, ktorí hľadajú praktické riešenie s overenou kvalitou. K dispozícii sú dve nadčasové farby poťahu s jedným typom látky: Deep Black a Deep Grey.

 

“ NEW COLLECTION „

Označené na:Britax Romer

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *