3. októbra 2024 JOOLZ HUB2 už čoskoro v predaji!

JOOLZ HUB2 už čoskoro v predaji!

Srdečne Vám predstavujeme

NOVINKU JOOLZ HUB2!

Komfrotný a kompaktný, Joolz odhaľuje svoju najnovšiu jazdu. Inšpirovaný tisíckami rodičov.

Úplne nový kočík sľubuje maximálnu pohodu a minimálnu veľkosť pre malé rodinné bývanie v meste. Joolz, svetovo najrýchlejšie rastúca prémiová značka kočíkov, s nadšením predstavuje najnovší kočík, ktorý práve v tieto dni uvádza na trh. Pri zámere vytvoriť nový dokonalejší kočík vychádzali z obľúbeného Joolz Hub+ – a vytvorili tak doteraz najkompaktnejší a najpohodlnejší kočík pre ulice miest. Dovoľte nám predstaviť NOVÝ Joolz Hub2, jedinečný kočík, ktorý je kombináciou pohodlia pre najmenších so skutočne kompaktným dizajnom,premyslene navrhnutým s ohľadom na dynamický mestský životný štýl moderných rodičov.

Úplne nový Joolz Hub2 bol vytváraný a zdokonaľovaný na základe spätnej väzby od 5000 rodičov.

Neoceniteľný prínos bol zásadný pre zabezpečenie toho, aby nový kočík priniesol to, čo moderné rodiny skutočne od kočíkov vyžadujú, čo v konečnom dôsledku zvyšuje jeho kvalitu, funkčnosť a celkovú užívateľskú skúsenosť. Výsledkom je kočík vytvorený pre mestských rodičov, aby mohli prechádzať životom takmer rovnako ľahko ako pred narodením dieťaťa a bez akýchkoľvek kompromisov. Joolz Hub2, je navrhnutý tak, aby zdolával mestský terén a je ideálny pre všetkých rodičov, ktorí si nikdy predtým neuvedomili, aká malá je ich obľúbená kaviareň! S kočíkom je veľmi ľahké manévrovať jednou rukou, či už ich tlačíte na rušnom chodníku alebo okolo tesných miest v obchode s potravinami a pri šírke iba 52 cm sa Hub2 ľahko vojde aj do tých najmenších dverí a priechodných brán.

                                                                                                               

Vďaka odpruženiu všetkých 4 kolies, sa stáva jazda super hladkou.

„Pri kompaktnom kočíku by rodičia tradične očakávali pre malé dieťa obmedzené pohodlie,“ hovorí Irene Muller, matka a marketingová riaditeľka spoločnosti JOOLZ, s pochopením. „Ale s použitím inovatívnych materiálov a šikovného dizajnu Joolz Hub2 jedinečne spĺňa oboje.

Napríklad priestranná odvetrávaná vanička – hlboký diel má super mäkkú rPET podšívku a nadýchaný matrac,

ktorý je vhodný na spanie počas celej noci. A ako deti rastú, podporné a ergonomické sklopné športové sedadlo možno použiť ako v smere jazdy, tak aj smerom k rodičom.

Zo sedáka sa stáva lehátko s možnosťou ľahu do plochej roviny pre optimálne spinkanie na cestách!

Kľúčovou funkciou sú:

*rozšírená strieška s ochranou UPF 50+,

*nastaviteľná rukoväť do 4 polôh,

*skladanie jednou rukou

*extra veľký košík (20 l)

*hmotnosť len 9kg.

                                                                                                                       

Spokojné referencie sa k nám dostali od 5000 rodičov, ktorí kriticky skúmali praktické detaily funkcií kočíka.

Ďalšou výzvou bola zaťažkávacia skúška prenášania ťažkého kočíka po schodoch, avšak s hmotnosťou iba 9 kg a s praktickým integrovaným ramenným popruhom Hub2 sa kočík predviedol excelentne.

 

Označené na:JOOLZ

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *