26. marca 2021 HAMAX – nórska kvalita v našej ponuke

HAMAX – nórska kvalita v našej ponuke

Hamax AS je popredným výrobcom detských cyklosedačiek, prívesov na bicykle, prilieb a saní. Už viac ako 60 rokov vyvíja inovatívne výrobky na bezpečnú prepravu detí.

V dnešnej dobe to nie je všetko len o doprave. Trávenie času s rodinou je vzácnym darom. Zdravie je dôležitejšie ako kedykoľvek predtým.

                  

V spoločnosti Hamax  chceli prispieť k tráveniu spoločného rodinného času, k zdravým outdoorovým aktivitám a hladkej organizácii každodenného života. Vytvorili produkty, ktoré podporujú spoločný čas – vytváranie spomienok, ktoré budú v budúcnosti pre Vás tak cenné.

Dobrodružstvo Hamaxu sa začalo ešte v roku 1958 na malom nórskom ostrove v Oslofjorde, kde sa vyrábali plastové komponenty. Na začiatku 60. rokov boli vyvinuté zimné sane a mini ski a v roku 1981 bola na trh uvedená vôbec prvá detská sedačka na bicykel. V priebehu ďalších rokov sa z Hamaxu stal popredný globálny dodávateľ detských výrobkov, ktorý sa neustále vyvíjal a viedol až k zrodu novej produktovej rady v roku 2016 – prívesu na bicykel.

Hamax dnes vedie modernú a inovatívnu prevádzku postavenú na úplnom zameraní na bezpečnosť, kvalitu a dizajn. Bezpečná preprava detí je dôležitejšia ako kedykoľvek predtým, pretože čoraz viac rodín sa rozhodne nahradiť druhé auto bicyklami.

Všetky výrobky Hamax sú prispôsobené na multifunkčné využitie a uľahčujú zdravý, zábavný a aj  zelený život v súlade s prírodou strávený so svojimi najbližšími.


Označené na:Hamax

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *