15. júna 2020 Výber kvalitnej autosedačky

Výber kvalitnej autosedačky

Firma Römer opäť potvrdila svoju pozíciu lídra v bezpečnom cestovaní detí. V prestížnom, nezávislom testovaní významnej nemeckej spotrebiteľské organizácie Stiftung Warentest a nemeckého motoristického klubu ADAC získala najlepšie hodnotenie v kategórii 0 – 18 Kg autosedačka Römer DUALFIX 2 R. Porotcovia ju ohodnotili známkou 2.4, čo bolo najlepšie skóre v danej kategórii. Pozrite sa, čím ich sedačka zaujala.
Hlavné prednosti DUALFIX 2 R Autosedačka DUALFIX 2 R DUALFIX 2 R patrí do kategórie sedačiek, ktoré možno otáčať o 360 °. Rodičia preto ocenia veľmi ľahké a maximálne bezpečné usadzovaniu dieťaťa do auta. Vďaka nástupnej polohe si totiž môžu pohodlne skontrolovať, či sú pásy správne dotiahnuté a všetko je, ako má byť. Výhodou je tiež to, že autosedačku možno od 15 tich mesiacov dieťaťa voziť v i proti smere jazdy. Sedačku je možné používať od narodenia bez novorodeneckej vložky. Deťom vydrží až do 18 Kg, približne do 4 rokov. Do auta sa inštaluje pomocou isofixu. Je to skvelá voľba, ak hľadáte bezpečnú autosedačku v strednej cenovej kategórii. Porota v testu vyzdvihla okrem vysokej bezpečnosti tiež veľmi dobrú kvalitu všetkých použitých materiálov.
-Nízke riziko zranenia pri čelnom náraze
-Nízke riziko zranenia pri bočnom náraze
-Dobre vedené bezpečnostné pásy
-Autosedačka je vo vozidle veľmi stabilná
-Ľahké pripútanie dieťaťa
-Zrozumiteľný návod a výstražné štítky
-Dobré čalúnenie a priestor
-Dobrý priestor pre dieťa
-Takmer žiadne škodlivé látky
-Kvalitný poťah, ktorý možno ľahko zložiť a vyprať v práčke
-Dobré spracovanie
DUALFIX 2 R nie je prvý otočnou autosedačkou od Römer, ktorá zabodovala v nezávislom testovaní ADAC. Hodnotenie „Dobrý“ získali aj ďalšie otočné sedačky tejto značky. Najlepšiu známku 1.7 získal model SWINGFIX M I-SIZE, DUALFIX M I-SIZE A DUALFIX I-SIZE potom získali zhodne hodnotenie 2.1. Rozdiely medzi jednotlivými modelmi nájdete v tabuľke.

Čo je ADAC a akú má váhu?
ADAC (Allgemeiner deutscher Automobilclub) je skratka pre Všeobecný nemecký autoklub. Je to najväčšia motoristická organizácia v Európe a po americkej AAA druhá najväčšia na svete. Pravidelne vykonáva dôkladné, nezávislé testovanie produktov pre motoristov, medzi ktoré patrí aj detské autosedačky. Testujú ich bezpečnosť z niekoľkých uhlov pohľadu. Okrem bezpečnosti pri náraze, tiež napríklad nezávadnosť materiálov. Dobré hodnotenie v teste ADAC je predpokladom, že autosedačka získa ocenenie aj od významných európskych spotrebiteľských organizácií, ktorých odporúčania je známkou vysokej kvality produktu.

Označené na:Britax Romer

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *