1. januára 2024 eloie

ELODIE – nová kolekcia 2024

Elodie Details je jednou z mála značiek doplnkov pre deti, ktorá každú sezónu uvádza na trh nové produkty. Toto vysoké tempo vývoja je jedným z dôvodov, prečo dokážu prilákať toľko pozornosti a získavať nových fanúšikov a sledovateľov.

Každý rok vytvárajú jednu jarnú a jednu jesennú kolekciu, ktorá je v súlade s aktuálnymi trendmi a tendenciami. Jesenná kolekcia je zvyčajne zameraná na fusaky do kočíka, prebaľovacie tašky a čiapky. Na jar zvyčajne uvádza na trh nové kočíky, podbradníky, retiazky na cumlíky, príslušenstvo ku kočíkom a produkty radu DOMÁCNOSŤ.

„Svet, v ktorom môžete byť čímkoľvek – buďte láskaví!“

Tento drobný citát je ich obľúbeným a majú ho ako sprevádzajúcu hviezdu celým procesom tvorby.

Láskavosť vytvára vlákna, ktoré tkajú vzťah a aj celé komunity. Mnoho látok v ich novej kolekcii je utkaných  z vlákien z farbenej priadze a najmäkšej bavlny. Hľadali autentickú štruktúru a pieskový pocit, ktorý vie vytvoriť púštne slnko. Inšpirácia zo severnej Afriky vzormi zdôrazňuje svoj vzhľad a spája sa s častým používaním strapcov a hnedej kože. Základné farby zeme od čokoládovo hnedej po pieskovú a vanilkovú s bledými a jemnými odtieňmi modrej a ružovej.

Veria, že láskavosť nie je nikdy zbytočná a že ju nájdeme vo svete na každom rohu. Ľudia sa chovajú láskavo voči sebe každý deň. Je to bezpochyby naša najdôležitejšia ľudská vlastnosť.

Láskavosť je naša super sila !

– vyberte si z našej ponuky  Elodie –

 

Označené na:elodie

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *