4. mája 2022 little dutch

Dokonalá hračka pre dieťa

Máte doma hravé dieťatko? V období jedného roka zvedavosť detí a túžba objavovať svet rastie a podporiť schopnosti detí viete dobre zvolenou hračkou.

Ročné dieťa začína objavovať svet vlastnými hrami. Ak chcete svojmu ročnému dieťatku dať hračku, ktorá nebude len chvíľkovou zábavkou, ale pomôže pri jeho vývoji, potom siahnite po vkladačke, zatĺkačke alebo prevliekačke.

Pri vkladaní, zatĺkaní, posúvaní či prevliekaní si deti rozvíjajú jemnú motoriku a logické myslenie. Deti sa prostredníctvom hry naučia sústrediť a cibria si trpezlivosť. Spoznávajú farby, tvary, učia sa chápať súvislosti medzi príčinou a následkom. Rozmanitosť tvarov i farieb púta pozornosť detí, a tak sa deti s týmito didaktickými hračkami dokážu zabaviť dlhú dobu.

Zatĺkačky

K rozvoju jemnej motoriky detí vo významnej miere prispieva zatĺkačka. Veselé farby sú často spojené s hudobnými a svetelnými efektmi, ktoré dieťatko po splnení úlohy odmenia veselou pesničkou, svetielkom.

Skladacie pyramídy, poháriky a skladačky

K obľúbeným hračkám, ktoré deti nielen zabavia, ale prispievajú aj k ich rozvoju, patria skladacie pyramídy, poháriky a skladačky.

Multifunkčné motorické hračky

Zárukou dlhodobej detskej zábavy sú multifunkčné didaktické hračky, ktoré deťom ponúkajú niekoľko aktivít stimulujúcich ich vývoj.

V našom internetovom obchode nájdete bohatú ponuku didaktických a motorických hračiek, ktoré sú vynikajúcim prostriedkom pre stimuláciu jemnej motoriky detí, ale tiež podnecujú túžbu skúmať a objavovať.

-vyberte si z našej ponuky-

 

Označené na:BABY DREAMLittle Dutch

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *