10. decembra 2019 Ako vybrať detské vozítko

Ako vybrať detské vozítko

Detské vozítka môžeme rozdeliť do niekoľkých kategórií. Motorové a šlapacie štvorkolky a trojkolky, šliapacie autá, elektrické motorky, kolobežky a detské bicykle. Všetky vozítka patria medzi overené výrobky popredných značkových výrobcov a potešia každé malé i veľké dieťa.

Vek dieťaťa a spôsob použitia

Záleží na vzraste dieťaťa – odporúčaný vek, ktorý je u vozidiel udávaný, platí len orientačne. Vozidlá sú samozrejme dostatočne dimenzované a majú rezervu v nosnosti pre deti zodpovedajúceho vzrastu. Pri výbere vždy záleží na tom, pre koho a na aký účel a terén vozidlo vyberáte.

Elektrické vozidlá 6 V sú stavané spravidla na rovnejší, pevnejší povrch a svahy do 5%. Vozítka 12 V znesú i hrboľatý trávnatý povrch, nespevnený, svahy do 10%.

Detské vozítka, ktoré predávame sú kvalitné a nesú mená dobrých značiek. Aj u detských vozidiel sa môže vyskytnúť nejaká náhodná porucha. Prakticky sa však objavujú úplne výnimočne. U všetkých nami predávaných vozidiel je samozrejme zaistený odborný servis.

Zaobchádzanie s vozítkom

Najmä pri prevádzke motorových detských vozidiel je potrebné si dôkladne prečítať návod. Bývajú tam inštrukcie ohľadom batérií, správnym používaním batérie sa môže využiť jej kapacita a životnosť. Vozidlo umožňuje dieťaťu doslova vyrásť s volantom od detského veku.

Motorové vozítka

Všetky detské  motorové vozidlá sú poháňané elektrickými motormi.

Šlapacie vozítka

Detské trojkolky majú spravidla predné koleso poháňané pedálom priamo. Štvorkolky, šliapacie autá a traktory sú väčšinou vybavené reťazovým prevodom.

Kolobežky majú dve až tri kolesá. Základom je pevná kovová konštrukcia, gumové kolesá, odkladací priestor na riadidlách, blatník na prednom kolese, vzadu dve kolieska pre lepšiu stabilitu, príťažlivý dizajn a nápadne pestré farby.

Detské elektrické vozítka podľa kategórií:

  • 6 V
  • 12 V
  • 24 V

 -vyberte si z našej ponuky-

 

Označené na:BABY DREAM

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *